WARNING! Your version of Internet Explorer has known security issues and is too old to work with this website. You should upgrade Your web browser

Invändiga standardskyltsystem


ARC

ARC Välvd form för en exklusiv framtoning
Arc är ett stilrent skyltsystem för alla inomhusmiljöer. Den välvda formen ger en elegant framtoning som kan förstärkas genom de färger du väljer. Arc tillverkas av aluminium och kan monteras på distans från vägg för att skapa en effektfull skuggning, placeras fristående eller pendlas från taket. Panelerna är lätta att byta ut och finns i en mängd storlekar för att enkelt kunna anpassas till verksamheten.

DESIGN

DESIGN Rent formspråk följer arkitektur och inredning
Design är ett skyltsystem med ett klassiskt formspråk. Den stora flexibiliteten gör att systemet ger många möjligheter när det gäller utformning samtidigt som de passar i alla miljöer. Skyltarna kan antingen monteras på distans från vägg för att skapa en effektfull skuggning, placeras fristående eller pendlas från taket. Design tillverkas i lackerad aluminium och genom att välja typsnitt och färg avgörs hur exklusiv framtoningen ska vara och skapar en skylt i harmoni med omgivningen.

A-SIGN

A-SIGN Enkelhet och design som är lätt att förändra
A-sign är ett skyltsystem som har förenat enkelhet och design, den välvda formen ger en effektfull skylt som passar i de flesta inomhusmiljöer, En löstagbar front gör att de flexibla textarken enkelt kan bytas ut i takt med förändringar i verksamheten. A-sign tillverkas för standardpapper, i storlekar från A3 ner till A7. För att kombinera permanent och flexibel information kan system A-sign levereras med rubrikpanel för folie- eller taktil text.

DISPLAY

DISPLAY Enkelhet och flexibilitet
Display är ett flexibelt skyltsystem, den strikta plana formen ger en effektfull skylt som passar i de flesta moderna inomhusmiljöer, En löstagbar front gör att de flexibla textarken enkelt kan bytas ut i takt med förändringar i verksamheten. Display tillverkas för standardpapper, i storlekar från A3 ner till A7. För att kombinera permanent och flexibel information kan system Display levereras med rubrikpanel för folie- eller taktil text.

P-SIGN

P-SIGN Rent formspråk följer arkitektur och inredning
Skyltsystem P-signär ett skyltsystem med ett klassiskt strikt formspråk som passar i alla miljöer. Den stora flexibiliteten med många olika bredder och höjder på paneler gör att systemet ger många möjligheter när det gäller utformning. Skyltarna monteras som standard på distans från vägg för att skapa en effektfull skuggning, de kan också pendlas från taket. P-sign tillverkas i akryl i ett stort antal kulörer och genom att välja typsnitt och färg avgörs hur exklusiv framtoningen ska vara och skapar en skylt i harmoni med omgivningen.