WARNING! Your version of Internet Explorer has known security issues and is too old to work with this website. You should upgrade Your web browser

Referensobjekt

VHC Veterinär och husdjursvetenskapligt centrum - Uppsala

VHC Veterinär och husdjursvetenskapligt centrum - Uppsala
VHC mäter 53 000 kvadratmeter och inrymmer Sveriges enda universitetsdjursjukhus och universitetsutbildningar av veterinärer, husdjursvetare och angränsande yrken. Byggnaden har kapacitet för 1 000 studenter, 700 forskare, lärare och kliniker samt mottagning för 7 000 hästar och 24 000 smådjur per år.
Tidigare var verksamheten utspridd på flera håll i Uppsala. Med nya VHC är alla delar samlade under ett och samma tak vilket ger många tillfällen för kreativa möten och gränsöverskridande konstellationer.

Läs mer om VHC på SLUs hemsida www.slu.se


Landsarkivet - Göteborg

Landsarkivet - Göteborg
Tidigare Landsarkivet, numera kallat Arkivet, är en vacker fastighet ännu vackrare belägen vid en lummig park mitt i central Göteborg och granne med bl a Konserthuset, Götaplatsen och Avenyn. Under 2011 - 2014 har det pågått ett intensivt renoveringsarbete som har resulterat i en unik fastighet med ett både modernt och stilfullt renoverat äldre yttre. White Arkitekter tog fram en skyltmanual som Floda Systemskylt fick förverkliga. Uppdraget innebar en del utmaningar för oss men har resulterat i moderna skyltar omfattande både skyltning av entréer, trapphus och kontorslokalerna och som väl passar in i den mixade miljön av nytt och gammalt.

Läs mer om arkivet på Riksarkivets hemsida www.riksarkivet.se/goteborg